ReTouren

Andetsteds her på min hjemmeside har jeg nævnt, at transportmidlet til ReTouren skal være en

Specialized - Roubaix SL3 Expert Compact

 

Den har jeg valgt ud fra dens særlige geometriske opbygning og de i for- og bag-gaffel indbyggede ’Zertz’, som virker vibrationsdæmpende. Cyklen er ’født’ med dæk af typen Roubaix Armadillo Elite 700x23/25, (på grund af slitage, vil jeg med-bringe 2 ekstra dæk af samme type). Ved at skifte sadlen til en Specialized, romin evo, comp gel, vurderer jeg, det gi’r en optimal behagelig kørsel. Dette sammen med at styret er skiftet til en udgave i carbon fra Easton. Med henblik på at have mulighed for at kunne indtage flere kørestillinger, har jeg monteret et tri-styr fra Profil Design AirStryke 2000 Alloy Aero Road Bar.

Kommer jeg ud for dage med regnvejr, vil jeg de dage udstyre cyklen med skærme af typen SKS Race Blade Long .
Til opbevaring af kommunikationsudstyret til mine supportere og til fotoapparat, an-vender jeg Topeak top tube bag Tri DryBag, der er monteret op overrøret.

Hvad jeg ellers er nødt til at medbringe på de daglige etaper, så som reserve slan-ge, dækjern, mini værktøj, fast føde, regntøj, ect. transporterer jeg i en Topeak MTX Trunk Bag EXP, som sættes på en Topeak bagageholder, der monteres på sa-delpinden. For øvrigt den selvsamme, som jeg anvendte i 2010.

Som forlygte monteres en NiteRider - Lightning Bug 3.0 og som baglygte en Cateye TL-LD600 2500MCD.

Le Grand Tour

Mit transportmiddel til 'Den Store Tur'

Cyklerammen er en Vision CrossTrail monteret med Shimano Ultegra 10 speed. Fælgene er DT Swiss DT.7.1, 19 mm alu m/36 eger. Der er monteret Continental GP 4-Sesons, 25 mm. Af hensyn til skift af kørestilling er der monteret et tri-styr, af mrk. Syntace. Til at rumme det nødvendig til dagen og vejen, er der på sadelpinden monteret en Topeak bagageholder, MTX Beam Rack med tilhørende taske, Topeak MTX Trunk Bag EXP.

Cykle blev købt i 2007, så jeg ind til starten vil have mulighed for at afprøve om noget evt. skal ændres. 🤩

Spindoctor: Valg af cykelramme og komponenter til min cykel er sket i samråd med WeBike i Odense. 🙂

Her er så 'dyret', som har været transportmidlet fra Nordkapp til Gibraltar. (Se flere billeder i mit Fotoalbum)

Kommentarer

03.05.2011 22:51

Bjarne Larsen

Jeg kørte Nordkapp-Slagelse i 2009 det er sjovt og se du havde de samme problemmer på de storeveje som jeg selv havde ned igennem Sverige