Le Grand Tour

Servicevognen
under 'Den Store Tur'
 
(2010)

og under

ReTouren
(2014)

Servicevogn 2010
Til formålet anvendte en autocamper, Primært skulle den være det sted, hvor jeg overnattede og indtog dagens første og sidste måltid samt til at holde middagshvil i. I den øvrige tid havde dens 'personale' fri til at køre ud at se, hvad de måtte anse for turistmål. Dog ikke i længere afstand, end jeg kunne tilkalde vognen med rimelig kort varsel, hvis der skulle opstå behov.

’Personalet’ bestod af Lene, 'vores' næstyngste datter, Dorthe. Den yngste af pigerne, Lone, og hendes gemal, Jesper, fulgte os nogle dage fra vi kom til Jylland og ned i Tyskland. 

Vognen rummede også enkelte reservedele og værktøj til cyklen, foruden sponsorerede naturalier til fortæring. 🤩

Servicevogn 2010
Weinsberg 690 MQ

ReTouren

Servicevogn 2014
Dens funktion vil være hel identisk med den, som jeg blev serviceret med i 2010. Staben af suppotere på hele turen vil være tre, idet Lene's søster, Nina, har lovet at gi' en hånd med ved det praktiske arbejde.

Autocamperen en Bürstner A670 G, har jeg lejet hos Reisen-Vital i Husum.

Advarsel 😮 😮 😮
Tilbage i september 2013 modtog jeg en mail fra Vendelbo Vans v/Torben Jensen, der bekræftede, jeg havde booket en nærmere beskrevet autocamper. Ved en tilfældig henvendelse til T.J. sidst i februar 2014, får jeg lige pludselig information om, at den beskrevne autocamper slet ikke eksisterer mere. Og en tilsvarende, eller blot en lignende, ikke eksisterer i deres 'flåde' længere. Ikke noget med beklagelse af manglende underretning.
- Måske er jeg heldig, især når man læser www.trustpilot.dk. Her er Vendelbo Vans omtalt mindre positiv. Mine oplevelser vil jeg også blive indrykket i dette medie i en mere detaljeret grad. 😠 😠 😠


Bürstner A670 G

Kommentarer

25.09.2013 09:59

"Den yngste" :-)

Flot stor vogn! Håber det bliver endnu en fantastisk tur som den første. Sikker på at både du og dine supportere får en Super oplevelse. Knuz, en stolt datter!